BRYLLUP

En bryllupsceremoni 7.500 kr. inkkusive moms.

Prisen omfatter en vielsessamtale, hvor vi sammen planlægger ceremonien og vi interviewer jer til talen, tilrettelæggelse og gennemførelse af selve ceremonien samt transport indtil 200 km.

Evt. bropenge og ekstra kilometer efter Statens takster á 3,70 kr. - udover de 200 km - kommer oveni, da vi dækker hele landet. 

Tillæg for udarbejdelse på engelsk 1.500 kr.

Hvis I er så heldige, at I skal giftes, vil vi anbefale at I begynder med at planlægge og prioritere ceremonien allerførst.

Vi synes naturligvis, at ceremonien, som er fyldt med forventninger, tanker, følelser, sang og musik og hvor jeres kærlighed til hinanden besegles, er det vigtigste minde I kan give jer selv og gæsterne. Den glemmer de ikke. Så kan I måske spare på andre ting, hvis der er brug for det.

Hvis I er enige i dette, kan I få en smuk, kærlig og uforglemmelig bryllupsceremoni (link til eksempler på bryllupsceremonier).

Og bare for at undgå fejltagelser: Det er alene ceremonien vi udfører. Vores rolle er på den måde den samme som præstens eller borgmesterens. Men vi er med i planlægningen af indholdet fra start til slut og tager ansvaret for hele ceremoniens gennemførelse.

Vi koordinerer med eventuelt musiker eller andre, der deltager i ceremonien.

Men alt det praktiske omkring ceremonien: for eksempel blomster, stole, kjole m.m. overlader vi til andre.

Vi kan stå alle vegne og har selv en lille bærbar mikrofon og højtaler med, hvis vi det bliver nødvendigt (link til eksempler på bryllupsceremonier).

Husk: I Danmark halter vi stadig væk langt bagefter de andre lande vi normalt sammenligner os med, så reglerne siger, at kun et godkendt trossamfund, borgmestre eller byrådsmedlemmer kan foretage juridisk bindende vielser.

Derfor kan I enten gå på rådhuset før eller efter ceremonien, det gør de fleste. Men I kan også vælge at invitere en borgmester eller et byrådsmedlem med. Det plejer ikke at være noget problem og vi hjælper jer gerne med det (link til ’det formelle’).

Kort Ceremoni

Vi tilbyder vi nu også en kort ceremoni, med akkurat samme service og indhold, bare uden personlig tale. Den koster  5.000 kr. inklusive moms.