Har I lyst til en anden måde at blive gift på?

Vær med til at skabe jeres egen personlige ceremoni uden for Folkekirken.

Vielsen er et af de store øjeblikke mellem to mennesker, som elsker hinanden. Her bekræfter parret kærligheden til hinanden og afgiver et løfte, som har betydning resten af livet.

Derfor er det vigtigt, at ceremonien afspejler parrets livssyn og værdier, så det bliver en helt personlig og uforglemmelig ceremoni. En ceremoni som alle vil huske tilbage på med glæde og stolthed. Det skal være et minde for livet.

I Livsceremonier tilbyder vi at arrangere og gennemføre selve ceremonien på baggrund af en vielsessamtale med jer. Sammen skaber vi lige den ceremoni, der svarer til det I står for og finder vigtigt i livet.


Hvorfor?

Nogle mennesker ønsker ikke en kirkelig vielse og andre synes, at den borgerlige er for kort og upersonlig. Måske kommer I med hver jeres trosmæssige baggrund. Eller I har været gift før og ønsker en anderledes ceremoni denne gang. Måske vil I gerne have, at jeres børn eller andre spiller en rolle undervejs.

Vi tilpasser os jeres behov og ønsker. Vi kan integrere det I har brug for undervejs, hvad enten ceremonien skal være helt enkel eller I ønsker at inddrage andre ritualer fra jeres tro eller baggrund.

HVOR?

Lige i øjeblikket har vi ingen fungerende ceremonileder til bryllupper i Jylland, desværre. Men kontakt os hvis I gerne vil giftes i Jylland, så må vi se om vi kan hjælpe jer alligevel, hvis I vil betale transporten oveni. Det kan desværre nok vare længe inden vi finder den rette og får lært vedkommende op. 

Ceremonileder Ane Christensen tlf 26 12 26 29      ane@livsceremonier.dk