bryllupper 2020

Bryllupsplanlægningen for i 2020 er allerede i fuld gang, så hvis I overvejer at holde bryllupsfest, må I meget gerne kontakte os og evt. reservere en dato.

Vi er to ceremoniledere, så vi kan godt klare flere bryllupper på en dag.

Husk - hvis det er på Fyn eller i Jylland, skal vi koordinere logistikken i god tid.

bryllupper 2019

Brudepar er som regel i meget god tid, så vi er allerede igang med at planlægge lørdagene i 2019. Ring eller skriv endelig, hvis I overvejer at bruge os, så kan vi reservere dagen til jer indtil videre. 

OBS: Det ser ud som om fredag er ved at blive populær som bryllupsdag. Så hvis det sted, I kunne tænke jer at være, allerede er optaget lørdag, kan I overveje fredag i stedet for. Det kræver naturligvs en hel eller halv fridag for gæsterne, men så er der også to dage et hvile ud i bagefter.

Ceremonileder Ane Christensen tlf 26 12 26 29 mail ane@livsceremonier.dk


bryllupper 2018

Så er sommerens bryllupper ved at falde på plads og jeg er i gang med at arrangere vielsessamtaler med de kære kommende ægtefæller.

Det er en skøn tid og meget privilegeret og spændende at mødes med et nyt par hver gang og sammen skabe den helt rette ceremoni, for dem. Ikke to bryllupsceremonier er ens, så det job her bliver aldrig ensformigt eller trivielt - snarere tværtimod. Nye steder, fed musik, måske en fællessang eller to, bryllupstale, løfter, ringe, kys og tillykker er som regel formen, men kan variere meget afhængig af parrets baggrund, ønsker og behov. Jeg bruger min erfaring og viden og lærer heldigvis noget nyt hver gang, jeg møder nye mennesker i denne sammenhæng. 

Vi har stadig et par ledige lørdage i løbet af sommeren, så kontakt os endelig, hvis I får lyst til at kreere jeres egen helt personlige ceremoni. 


Bryllupper 2017

Vi har allerede mange bryllupper i kalenderen for 2017 og et par stykker i 2018. Så hvis I går i giftetanker - og ønsker en personlig og smuk ceremoni uden for kirken, så kontakt os hurtigst muligt, vi kan altid bare reservere dagen til jer, indtil alle brikker er faldet på plads for jer. 

Ceremonileder Ane Christensen tlf 26 12 26 29 mail ane@livsceremonier.dk


ceremonileder

Vi har fundet en ny ceremonileder her i København, som vi glæder os til at præsentere - navn og foto offentliggøres snarest. 


ny ceremonileder 

Vi søger en ny ceremonileder - er det dig?

Kontakt Ane Christensen tlf 26 12 26 29 mail: ane@livsceremonier.dk


Vinter 2016

Planlægningen af årets bryllupper er i fuld gang og det er en skøn proces at tale, maile og mødes med alle de forventningsfulde par og arrangere deres helt egen bryllupsceremoni, så den bliver akkurat som de ønsker den i forhold til stemningen: musik, sang, tekster og ritualer.

Vi har allerede en del aftaler i 2017-bogen, så hvis I går i giftetanker, så begynd med ceremonien. Det er den gæsterne og I husker allerbedst og det minde I kan have med jer resten af livet: jeres Ja til hinanden.

Døgnbryllupper:

Men – men – men. Man behøver ikke altid være i god tid. Jeg har været med til at arrangere to ceremonier på henholdsvis 24 og 48 timer. Det lyder helt umuligt, når jeg skriver det her, men vi er jo vant til at rykke hurtigt ud, når vi arrangerer begravelser, uden sammenligning i øvrigt.

24 timer: Ja, man kommer ud for meget som ceremonileder, inklusive give sig ud for at være dyrlæge. Det giftelystne par var på Roskilde Dyrskue med alle deres raceheste og børn og venner. Jeg havde haft to andre ceremonier den dag, så det var halvsent og for en gangs skyld skiftede jeg fra fin kjole til cowboybukser og gummistøvler på parkeringspladsen og ikke omvendt. 

Vi havde arrangeret den ultrakorte ceremoni pr. telefon. Jeg blev hentet af bruden ved indgangen og her blev de sidste detaljer aftalt. Vi vandrede op til staldene og her blev jeg præsenteret som dyrlæge for dem, der undrende spurgte hvem jeg var.

Da alle var til stede, startede vi musikken fra en ghettoblaster og det kan nok være de alle – selv hestene i baggrunden - blev overraskede over pludselig at være en del af et surpricebryllup. Bagefter var der chips og champagne, der havde ligget i sorte poser med frosne ærter for at holde sig lidt kold i sommervarmen. Det var et meget energisk og sanseligt bryllup og da champagnen fra drukket, blev der hentet flere drikkevarer fra tanken.

48 timer: Brudeparret skulle på Rådhuset lørdag og bryllupsfesten var arrangeret hjemme i haven bagefter– men bruden syntes der manglede noget. Så faldt hun over vores tilbud og ringede op. Jeg havde to andre ceremonier den dag, så det var helt OK at vente med ceremonien til lige inden middagen om aftenen. Alt blev aftalt pr telefon og mail dagen før, inklusiv bryllupstalen.

Og da musikken lød og de kyssede hinanden under æbletræet var deres kærlighed komplet – og hun havde jo ret, bruden. Det de savnede var den smukke og personlige kærlighedsceremoni, man ikke får på Rådhuset.

 

Bemandning 

Firmaets grundlægger, Liselotte Hornemann Kragh, som bor i Silkeborg, har i øjeblikket andre opgaver, så hun kun dækker begravelser i Midtjylland. Det vil sige, at vi har svært ved at dække Jylland, indtil vi finder ud af om vi skal have en ny ceremonileder i Jylland. Det tager megen tid og ressourcer at lære en ny op og da det er freelancearbejde, kan vi ikke bare ansætte en ny.

Indtil da, må vi nok takke nej til opgaver i resten af Jylland, med mindre I er interesseret i at betale transport til og fra København, hvor vi andre bor. 

15.9.2015: SOMMER 2015 

Har været helt forrygende - vi har begge haft rigtig travlt ofte med flere bryllupper hver lørdag, hvis kan nå det i forhold til at være ordentlig til stede før, under og efter ceremonien, afstande og tider. Vi har sandelig fået en ekstra mand på nu, så vi er tre nu til at klare efterspørgslen. Det har taget sin tid at bygge op -  vi har været i gang siden 2008 -  Så tak for det alle I kære brudepar. 

Vi er begyndt at få bryllupper ind både torsdag og fredag nu - ofte de internationale bryllupper, hvor gæsterne alligevel har fri nogle dage omkring vielsen, så det betyder ikke noget. Vi har også haft et enkelt søndags-brunch-bryllup. Restauranter og slotte og andre steder er sikkert dem, der foreslår det og det passer os rigtig godt. 

Kig gerne på vores Facebook- side hvor vi slår nogle af bryllupperne op, hvis vi når at tage billeder og få inspiration her.

 

1.9.2015: Ceremoniens Muse: Oplæsning - recitation - tekster  

Har I ønsker om andre indslag til ceremonien: digte, uddrag af prosa eller tekst I selv har skrevet, men ikke føler jer i stand til at fremføre, kan I få hjælp af en professionel skuespiller, Pernille Sørensen. Pernille stiller sig til rådighed, som ceremoniens ”muse” og bidrager helt efter jeres ønsker, med oplæsning, recitation eller et poetisk indslag, der forankrer oplevelsen og gør ritualet komplet. Det gælder både til bryllup og begravelse. Kontakt: Pernille Sørensen Tlf. 2181 6776 Mail: ps@langhuset.dk

01.01.2015: Hvordan laver man ceremonien?

Der er mange fine bryllupper og settings og meget romantiske fortællinger. Ikke to bryllupper er ens. Overhovedet ikke. Vi starter forfra hver gang, når vi møder de kommende brudepar. Hvor er vi ? Hvor mange gæster kommer der? Er det den klassiske indgang, hvor bruden bliver ført op af farmand eller skal vi finde på noget andet? Hvad skal vi høre af musik og tekster? Hvor længe har de kendt hinanden ? Har de børn? Hvad er lige præcis dette brudepars historie ?  

Så vi prøver at spejle dem så godt som muligt i forhold til stemning og indhold og hvilket minde vi skal efterlade. Det er et pænt stykke arbejde for både jer og os, det skal I være forberedt på, men det giver så god mening, når forløsningen kommer på dagen. 

Stedet og parrets ønsker om musik og sang og tekster afspejler så tydeligt, hvem de er. Vi har haft alt fra Metallicas 'Noting else Matters' til den fineste lille stille violin på den yderste strandklit, der spillede Leonard Cones 'Halleluja'. Alt er muligt. Også stilhed .... det behøver ikke at være prangende. 

Efter vores mening skal I begynde med ceremonien, når I skal planlægge jeres bryllup. Det er den gæsterne husker allerbedst. Der hvor I siger ja til hinanden og hele forløsningen opstår. 

Velkommen til jer. 

01.01.2015: JERES HELT EGEN OG UFORGLEMMELIGE CEREMONI TIL SOMMER? SKYND JER!

Selv om vi stadig har vinter, går vi både forår og sommer 2015 hastigt i møde og bryllupssæsonen står for døren. Efter vi er gået på de sociale medier, både Facebook og bloggen 'Lev Lykkeligt', er efterspørgslen efter vores  bryllupsceremonier steget voldsomt. 

Det glæder os meget, for vi når på den måde meget bredt ud til alle kommende brudepar i landet, der ønsker en vielse uden for kirken, som er mere personlig og kærlig end den på rådhuset. 

Men det betyder også, er der er rift om lørdagene i sommermånederne fra april - september. Vi er temmelig bookede allerede og har ofte flere ceremonier på én dag - hvis det kan lade sig gøre tidsmæssigt i forhold til geografi og transport Så skynd Jer at kontakt os, hvis I har jeres helt eget og unikke bryllup i tankerne. Det er naturligvis helt uforpligtende. 

Ane Christensen (Sjælland og øerne) 26 12 26 29 mail ac1601@gmail.com

Liselotte Hornemann Kragh (Fyn og Jylland) 22 30 00 83 mail llhk@gmail.com

01.01.2015: Priser 2016

Fra 2016 koster vores bryllupsceremonier 5.000 kr. + moms = 6.250 kr.

En kort ceremoni (uden bryllupstale) koster 2.500 kr. + moms = 3.125 kr. 

01.01.2015: lev lykkeligt

Vi har valgt at skrive lidt om Livsceremonier på den fælles blog 'Lev Lykkeligt', som er  Danmarks førende og mest besøgte portal for livskvalitet.  Her finder du inspiration både til din indre - og ydre rejse. Og det synes vi passer fint til vores tilbud om smukke og personlige ceremonier uden for Folkekirken - uanset om det er til bryllup eller begravelse: http://levlykkeligt.dk/blogs/ceremonileder_ane_christensen

Vi har skrevet følgende fire indlæg:

Livslangt ægteskab - hvad er hemmeligheden bag?

http://levlykkeligt.dk/forum/bryllup_og_begravelse_uden_kirken_ved_ane_christensen/hvad_er_hemmeligheden_bag_et_livslangt__0

Vi vil hellere tale om sex end om døden

http://levlykkeligt.dk/forum/bryllup_og_begravelse_uden_kirken_ved_ane_christensen/vi_vil_hellere_tale_om_sex_end_om_døden

Hvorfor gifter vi os?

http://levlykkeligt.dk/forum/bryllup_og_begravelse_uden_kirken_ved_ane_christensen/hvorfor_gifter_vi_os

Kan man blive lykkelig af en ceremoni?

http://levlykkeligt.dk/forum/bryllup_og_begravelse_uden_kirken_ane_christensen/kan_man_blive_lykkelig_af_en_ceremoni

15.09.2015: Facebook

Vores kunder er meget forskellige. Unge og gamle. Rige og fattige. Danske og udenlandske. Heldigvis er der ingen formel på, hvem der ønsker et alternativ til en religiøs ceremoni. Men det er også lidt af en udfordring at markedsføre sådan et tilbud, som ingen ved eksisterer. Og som skal ramme både de lykkelige brudepar og dem, der lige har mistet en nær slægtning. Det er nærmest umuligt. 

Vi har brugt masser af tid og penge på medieomtale og annoncer i dagblade, livsstilsmesser, magasiner og googleannoncer.

Men det var først sidste år, da vi etablerede en Facebook side og gik på bloggen 'Lev Lykkeligt', at det hele eksploderede. Det er vi naturligvis meget glade for. For det første fordi vi når meget bredere ud til alle ender af landet og for det andet fordi, vi sparer en masse penge. Det koster bare vores tid og omsorg at passe og pleje sådanne sider. Så hvis du vil sprede det gode budskab, må du meget gerne 'like' og dele vores side, så vi kan nå endnu længere ud. Mange tak. 

https://www.facebook.com/livsceremonier?ref=bookmarks