VALG AF BEDEMAND ELLER BEDEDAME

I forbindelse med et dødsfald er der mange praktiske opgaver, der skal udføres, både papirmæssigt og praktisk.

I princippet er det tilladt at udføre dem alle selv, men det er de færreste der har lyst og overskud til det. Derfor kan det være en god ide at benytte et begravelsesfirma, som kan vejlede og aflaste, så I kan koncentrere jer om farvellet. 

Sammen med begravelsesfirmaet Begravelsesservice.dk har vi etableret et tæt samarbejde, hvor vi tilbyder almindeligt bedemandsarbejde, personlig afskedsceremoni uden for Folkekirken, bobehandling og rydning af dødsboer, således at I kun har én kontaktperson under hele forløbet til alle opgaverne.

Kontakt os inden I kontakter en anden bedemand. Vi kan udføre en del af opgaverne så I ikke skal være i kontakt med så mange leverandører midt i en svær tid.

Begravelsesservice.dk er et certificeret og kvalitetsbevidst begravelsesfirma, som går efter kvalitet og personlig service i stedet for en billig pris. På den måde kan de ikke konkurrere på prisen.

Til gengæld bliver I taget i hånden af rigtige mennesker og ført gennem hele forløbet plus i tiden efter for et par tusind kroner mere end hos online begravelsesfirmaer.

Desuden er de meget fleksible og rummelige i forhold til jeres ønsker og følger jer fra start til slut, også med bo-behandling og bo-rydning, hvis I har brug for det.  

Så det kommer helt an på jeres behov og relation til afdøde, hvad I har brug for hjælp til.

Begravelsesservice: Ring 70112407 - hele døgnet. Peter Thomassen eller Carsten Mandalay.