KORT CEREMONI UDEN PERSONLIG TALE

De sidste par år er der kommet en efterspørgsel på en ’kort’ ceremoni uden for Folkekirken – uden personlige tale, som vi er begyndt at tage ad notam. Det gælder især begravelser, men vi har også haft enkelte korte bryllupsceremonier.

Med ’korte’ ceremonier, mener vi akkurat den samme fine service og ceremoni som altid, men uden den personlige tale, som det tager lang tid at interviewe til og skrive.

En kort begravelse koster 3.000 kr. inklusive moms (+ evt. weekendtillæg, kr. 1000)

Et kort bryllup koster 5.000 kr. inklusive moms 

Ved en begravelse

Det kan være I selv vil holde en tale eller vi læser noget op I har skrevet, eller bare ønsker en enkel og stille begravelse uden så mange ord.

Processen er den samme: Sammen udarbejder vi programmet til begravelsen. Det gælder både valg af musik, sange, tekster og eventuelt ritualer, som en afskedsceremoni kan indeholde.

Vi sørger for det videre forløb med selve indholdet og afviklingen af ceremonien, samt bestiller musiker og koordinerer med både dem og naturligvis bedemanden undervejs, så det hele bliver så enkelt og ukompliceret som muligt for jer.

Vi er stadig ansvarlige for gennemførelsen af ceremonien: Kommer i god tid, sørger for at alt er som det skal være, byder velkommen og fortæller om programmet og om hvorfor vi er her, siger lidt om sorg og savn og leder jer trygt og godt igennem ceremonien fra start til slut.

Ved et bryllup

Det samme gør sig gældende ved bryllupper, hvis I ønsker en ceremoni, der er kort og enkel, men meget mere personlig end den borgerlige. Vi kommer hjem til jer og arrangerer hele ceremonien sammen med jer forinden og ellers er processen den samme som ovenstående.