HVORFOR VÆLGE LIVSCEREMONIER?

18 % danskere er ikke medlem af folkekirken. I København er tallet oppe på 49 %.

Nogen har en anden tro, og gør brug af den i forbindelse med livets overgange.
Men hvad gør alle de mennesker, der ikke ønsker en kirkelig ceremoni og som ikke selv har lyst eller tid eller evner til, at skrue en ceremoni sammen?

Vores firma Livsceremonier tilbyder en gedigen hjælp og støtte, når tilværelsen byder på store forandringer – både i sorg og glæde.
Sorg – når et menneske går bort og man har brug for et meningsfyldt farvel. Glæde – når kærligheden skal besegles til en højtidelig og afslappet ceremoni fyldt med glæde, nærvær og begejstring.

 

Hvert menneske har ret til sin ceremoni

Målet er, at hvert menneske får den ceremoni, der afspejler netop deres livsindstilling og værdier uanset tro eller ej.

Livsceremonier vil på en fællesmenneskelig grund tilbyde den samme hjælp, som folkekirkens præster yder: en indgående samtale omkring det enkelte menneskes livssituation og hjælp til at sammensætte en meningsfyldt ceremoni.

Livsceremonier er således ikke et trossamfund, men vi giver det enkelte menneske frihed og hjælp til at forme sin egen ceremoni med det religiøse eller ikke-religiøse indhold, som dette menneske har lyst til og behov for. Alt er tilladt, blot vi holder os inden for sømmelighedens grænser. 

Ane Christensen 1.jpg

Ceremonileder og ejer Ane Christensen

In English - Mixed religious backgrounds

In a secular and multi-cultural society it is not unusual for couples to be of different religious backgrounds (or for one of them to come from a religious background and the other from a non-believing/secular background). The couple therefore needs "neutral ground" on which to have their wedding. This is precisely what Livsceremonier provides.