REFERENCER OG ANBEFALINGER Fra vores bisættelser og begravelser

Kære Ane
Jeg vil endnu engang takke dig for din mega indsats og store medvirken til at Mettes bisættelse blev så smuk og lige som Mette ville have syntes. Jeg er dybt imponeret over, at du i din mindetale fik så meget med og ikke mindst, da du sagde at Mette også efter hendes død "var fortsat med at gå ind i folk med træsko". Det rørte mig meget, men var helt rigtigt.
Tak for, at du gjorde min og familiens sorg så smuk.

Varme hilsener
Ole


Hej Ane

Puh ha - sikke en dag i går. 

En fin dag vel og mærke. 

Vi synes du gjorde det så fint, og min far, der til en start var lidt forvirret omkring det hele, synes du var fantastisk.

Du fik så meget ros af vores gæster, og flere tilkendegav at sådan en ceremoni skulle det også være for dem engang.

Tak igen Ane 🙏🏼

Bedste hilsner Sanne


Hej Ane,

Jeg skulle hilse fra familien og sige et stort tak. Vi er alle bevægede og vil tænke tilbage på denne dag i et positivt og mindeværdigt skær.

Personligt var jeg bekymret for at vi fyldte på, blot for at have indhold. At det hele ville blive kunstigt og upersonligt.

Men, Ane, dine ord var endnu stærkere i kapellet. Digtet gav mening i konteksten af min mors person, mens musikken lokkede lommetørklæderne op af lommerne.

Måden du, i "samarbejde" med min kusines baby, lige brød den tunge sentimentalitet, var ligeledes mindeværdig.

Så igen...tak!

Ps.  Vil du sende mig den endelige tale til evigt minde om et fantastisk farvel?

Lars


Kære Ane og Bo!

Efter ceremonien i går vil jeg takke Begravelses Service og specielt Jer to for godt arbejde.

Jeg er meget tilfreds med kommunikationen og hjælpen til at træffe de rigtige beslutninger.

Kulminationen var jo bisættelsen i det smukke kapel på Frederiksberg Hospital. Der fik vi efterladte en intens stemningsfuld sorgens stund, og nu er det et godt minde at have med sig i tiden, der kommer. Tak for professionel og indfølende afvikling af bisættelsen og allermest den meget personlige tale.

Også tak for opringning fra Bo i formiddag. Fint, at opgaven bliver fulgt til dørs.

Mine varme hilsner og tak!
Ja


Hej Ane.

TAK for hjælpen. Tak for sidst. Det var meget flot, og jeg tror det lige ramte i Johns ånd. Kh Inger


Hej Ane !
Allerførst tak for en meget højtidelig dag, hele familien var meget tilfredse ligesom som jeg. Mvh Joa


Kære Ane

Tusind tak for et vellykket arrangementet. Du fik ros af alle og folk synes det hele var så smukt.

Alt var så harmonisk og hele ceremonien fik mig til slappe helt af, så jeg fik overskud til at være der.

Jeg vi varmt anbefale dig hvis jeg hører om nogen, der skulle få brug for dig.

KH Ann


Hej Ane

Jeg vil blot sige tusind tak for ceremonien idag. Den var lige i min fars ånd og helt igennem perfekt. Jeg ville gerne komme med et konstruktivt råd til dig, men jeg kan ikke komme på én eneste ting, der skulle være anderledes. Alle gæsterne sagde det samme til gravøllen. 

Så på vegne af mig selv og Tina - Tak. Martin


Hi Guys
We just wanted to say how grateful we are for your efforts yesterday, we all felt it was a beautiful service and the day was perfect, it was just a shame that Simon couldn’t have been there to see it, but we know he would have definitely approved.
 Many thanks
Sue & Dubby


Farvel til min far. Tak til alle jer som var med igår❤️ Tak til dig Ane Christensen for dit nærvær, de smukke ord, din utrolige psykologiske indsigt i ham og i os allesammen - det glemmer jeg aldrig. Og tak til Marie for at spille så inderligt, poetisk på cello. ❤️❤️ Min far... Biologen, forskeren, videnskabsmanden, cykel-entusiasten, sejleren... Søde, rare far. Manden som ikke brød sig om afskårne buketter, men mente at blomster hører hjemme i naturen - nu er alle løgene fra begravelsen plantet ud, så de hvert år kan pible frem af jorden ude i vores kolonihave... Som en lille hilsen. God vind, far


Kære Ane

På vegne af min mor og mine brødre vil jeg gerne have lov til at sige et dybfølt TAK!
Du har hjulpet os godt igennem en meget svær tid - og det sætter vi meget stor pris på. TAK!

Mange hilsner
Anette


Gæsterne tændte et lys hver og på kisten ligger en lille buket friske krydderurter fra haven, som afdøde elskede så højt.

Gæsterne tændte et lys hver og på kisten ligger en lille buket friske krydderurter fra haven, som afdøde elskede så højt.

Hej Ane
Vi vil gerne takke for en meget smuk bisættelse. Vi syntes den blev helt speciel. Højtidelig på den dejlige måde, med en meget fin stemning, der var intim og meget værdig. Nærmest hyggelig.

Vi bemærkede at folk blev lidt i kapellet og hyggesnakkede, det har vi aldrig oplevet tidligere, til en lignende begivenhed.                              

Vi er meget glade for at det var dig, der kom til at lede begivenheden, og den inspiration du kom med.

Flere af deltagerne har sidenhen udtrykt at det var utrolig smukt, og at de selv ønsker noget lignende, engang....

Så mange tak, Ane - Mange hilsner fra Helle   


Kære Ane.

Vi vil gerne sige dig tak for din hjælp i forbindelse med ceremonien for vores far og mand, den 2. januar.

Du var en vældig god støtte for os i den - for os - helt ukendte og lidt uoverskuelige situation.

Det blev en rigtig god og harmonisk dag, som vi tænker tilbage på med ro i sindet. Ceremonien blev lige som vi havde forestillet os.

Vi sidder og tænker på, hvad det egentlig er, der gør, at du er "så god". Det er bestemt noget med din empati, din evne til at lytte og forstå, hvad der var vigtigt og rigtigt for os, din professionalisme - på den gode facon - og din store venlighed.

TAK for hjælpen.

Mange venlige hilsner
Birgitte, Pia, Lene og Lis  


Kære Ane. 1000 tak for hjælpen med hele forløbet! Det har været en befrielse og yderst tilfredsstillende i en svær tid! Merete


Hej Ane. Tusind tak for en helt ubeskrivelig smuk ceremoni. Det er et fantastisk stykke arbejde du gjorde. Frida


Kære Ane

Ungerne og jeg er hjemme igen, og jeg iler med at sende dig en stor tak for meget flot og rørende afskedsceremoni for min far! Det hele klappede, og det blev i fars ånd, at vi sagt farvel på den måde. Din tale var fantastisk og "spot on", og selvom jeg var trist, blev jeg også så glad over dine ord. Vi tog til Sundby Sejlforening bagefter og havde en meget hyggelig eftermiddag, hvor de fleste fra kapellet også mødte op. Alle roste din tale og hele ceremonien. Sangerinden Rebecca sang så smukt, og hende fik jeg også sagt tak til. Bettina