Takkebreve fra Bryllupper

 

Kære Ane

Tusind, tusind tak for den helt nydelige og perfekte bryllupsceremoni! Det var noget af det aller bedste ved hele dagen! Din tale var så fin og vi fik så mange rosende ord om ceremonien og at det var så flot og højtidelig, samtidig som det var uformelt, akkurat det vi havde ønskede os. En af musikerne fortalte os, at det var den fineste bryllupsceremoni hun havde oplevet (og hun har vist spillet til ret mange).

Mange hilsner Marthe Elise og Simon


Hej Ane,

Tusind tak for en uforglemmelig dag i lørdags!

 Camilla og Thomas


Hej Ane

Vi har efterhånden fået fordøjet alle indtrykkene fra vores vielse og står tilbage med en masse dejlige minder om en fantastisk dag. Du skal have 1000 tak for den måde du ledede ceremonien. Det var en stor oplevelse for os og alle der var tilstede.

Mvh

Julie og Younes


Kære Ane,

Tusind tak for en vellykket ceremoni.
Det gik så fint, og selvom vi var meget nervøse, blev det præcis som vi ønskede. Du fik folk til at grine og alle syntes det var så fint.

Tusind tak, du har været fantastisk!

Med Venlig Hilsen
Shuka 


Hejsa

Stort tak for en dejlig tale i går, - ceremonien og ikke mindst du, fik mange positive kommentarer med på vejen fra gæsterne, og Flemming og jeg var meget glade. Synes alt i alt at ceremonien forløb godt og hang fint sammen.  

Vh
Anja og Flemming.


Hej Ane.

Tusind tak for sidst. Vi havde bare den bedste dag, hvor Flemming var en stor del af det :)

Alle var glade og enige i, at det var bare den smukkeste ceremoni, og at Flemming var meget sjov og god - og forståelig! :)

Jeg har overført pengene. Tusind tak :)

Mvh,

Orri og Hrefna.


Käreste Ane

1000 1000 tak for en superfin ceremoni!!

Du var så fin og holdt ceremonien så godt! Du har fået otrolig mange komplimenter fra både venner og familie. 

Vi havde den absolut bedste dag og nat nogensinde! 

Ha det rigtig godt

Stort knus fra os,

Thomas og Gunhild❤️


Kære Ane

Det var meget bedre end jeg havde forventet. Tusind tak.

Cathrine og Andreas


Kære Ane

Tak for en rigtig dejlig bryllupsceremoni; personlig, højtidelig og humoristisk og du løftede den til et højere niveau.

Gæst ved bryllup sommer 2017


Kæreste Ane,

Tusinde tak for den smukkeste ceremoni. Det levede helt op til vores håb og drømme. Og det satte den perfekte ramme for resten af vores dag. 

Kh. Julie og Matthias. 


Kære Ane

Endnu engang mange tak for en smuk ceremoni, vi var meget glade for den måde det hele endte med at blive.

Vi anbefaler jer til højre og venstre :)

De bedste hilsner
 Ida og Rune


Kære Ane, 
Vi ville blot sige tak for en fuldkommen fantastisk vielse i lørdags! Det var meget smukt, flot og så fantastisk! Tak for det! 
Vi har også fået mange rosende ord om, hvor smukt vielsen foregik.

Endnu en gang mange, gange tak! 
Bedste Hilsner
Nathalie & Günes


Hei Ane,

Takk for en fantastisk ceremoni! Takk for at du var med og gjorde dagen vår helt perfekt! Du kan være trygg på at du vil bli varmt anbefalt videre:)

Igjen; tusen takk!
Med vennlig hilsen
Sandra og Tarald Johann


Kjære Ane

Jeg fik ikke sagt ordentligt farvel og takk til dig ved brylluppet. Dessverre, for jeg vil gerne sige TUSINN TAKK for en helt fantastisk ceremoni. Det var SÅ fint og det var akkurat som vi ønsket det, om ikke mer :) Jeg synes det var så fint den måten du gjorde det på med at inddrage flere af gæsterne og være i nuet og i dialog. Jeg setter stor pris på den jobben du gjorde. Alle gjestene har nevnt den ceremonien som et høydepunkt og synets det var fantastisk. 

Jeg ville gerne ha kommet ut til deg om søndagen, med en god vin og vakre blomster, for det syns jeg du skulle ha hatt. Men jeg eller vi hadde ingen mulighed for det inden vi tok hjem til Norge. Vi var så smadret etter festen og fullt opptatt med gjestene :) - så vi falt også relativt tidlig i søvn den dagen .....

Festen blev iøvrigt en KJEMPE suksess og det var totalt sett en helt fantastisk dag/kvelld/nat. 

Så TUSEN TAKK, Ane!!!!

Mange varme hilsner fra oss alle :)

Lise og Ole Magnus og de små piger, Tribeca, København NV

 


Kære Ane

Tusind tak for den fine tale til vores bryllup. Omend vi var lidt presset på tiden, kunne vi ikke have ønsket os det bedre. 

Alle vores gæster syntes du var helt fantastisk! 

Kærlig hilsen 

Thomas og Maria, Bådfarten på Vejlesø, Holte


Hej Ane

Tusen takk for godt samarbeid og vakker ceremoni. Personli og stilfull.

Eva og Kjell, Kokkedal Slot. 


Hej Ane

Tak for en fantastisk ceremoni forrige lørdag i Teatermuseet. Vi er begge meget begejstrede. Vi havde store forventninger til dagen, og alle forventninger blev overgået. 

Venlig hilsen

Ragnhild og Michael, Hofteatret i teatermuseet


Sødeste Ane. 

Vi vil sige stort tak til dig. 

Tak for den rørende og smukke ceremoni, som du holdt for os. 

For din tale som ramte lige ind i vore hjerter, da du holdte den så personligt og ærligt for os. Man skulle tro du havde kendt os i flere år. 

Tak for din første ceremoni du holdt, sammen ned min døende far og aller nærmeste, og 1000- vis af tak for den flotte afsluttende ceremoni, vi længe havde drømt om. Solen, sæbeboblerne, havet, violinen, humoren satte sit helt unikke præg på en meget, meget særlig dag det blev for os som brudepar, men så særligt også for vore familie og venner. De gav dig stor ros. Nu kan terminal gang skiftes ud med tisvilde strand 😊

Held og lykke på fin vej. 

Kærlige hilsner 

Pernille og Janif, Tisvildeleje


Kæreste Ane

Vi vil begge sige tusinde tak for alt. Du var helt fantastisk - du er noget særligt - alle synes, du var helt fantastisk og smuk ceremoni.

Tusind tak fra os for en uforglemmelig dag. Mange varme hilsner til dig - fra Birgitta og Lasse  - klem ❤️


Hej Ane!

Tak for din hjælp med at forme vores dag. Den var helt perfekt, og vi havde den mest fantastiske fest på færgen Ellen :-) 

De bedste hilsener

Hanna og Anders, Færgen Ellen på Holmen


Hej Ane

Tak for sidst, det var en fin ceremoni du afholdt med en god uformel tone der passede til vores temperement.

Med venlig hilsen

Signe og Hans B. Muller, Skibet på Amager Fælled

 


.Kære Ane og Flemming.

Vi vil sige jer to dejlige mennesker tusind tak for en vidunderlig og uforglemmelig oplevelse i lørdags. Jeres bidrag var ud over alle grænser fantastisk. Vi kan slet ikke få armene ned. Vi er stadig høje. Og det er mange af gæsterne også. Mange har sagt at de aldrig har været til noget der satte følelserne så meget i kog.

Mange kærlige hilsner Richard og Lisbeth, Odense ❤️

 

Hej Ane 

Vi takker mange gange for din hjælp, du har været en god støtte og tak for dine fine tale. Vi syntes det var helt perfekt. Vi vil gerne takke dig for, at du var med til at gøre vores bryllup til noget helt specielt og en vidunderlig dag for os. 

Kh Helle og Torben, Sorø  Kære Ane

Først of fremmest tusind tak for en helt vidunderlig ceremoni (selv med de små ting der ikke gik helt efter planen – det leverede bare ekstra charme!). Alt hvad du sagde var så fint og udtrykkede præcis den stemning af åbenhed, humor og kærlighed som vi ønskede. 

Tak igen for en helt igennen fantastisk ceremoni, der var præcis som vi havde ønsket det skulle være, lige fra den uformelle stemning til det personlige islæt og fællessangen. Og tak for al din hjælp med koordinering af ceremonien, det var en fantastisk hjælp. Vi anbefaler dig mere end gerne til alle vi støder på :) 

Hav det rigtig godt fremover!

Kærlig hilsen

Kirsteen og Chris


Til Livsceremonier

Vi vil meget gerne have lov til at rose Liselotte, for et helt fantastisk arbejde. Hold da op en varm og karismatisk kvinde, der gjorde vores vielse til en drømme vielse, og som hjalp os med at åbne øjnene hos mange af vores gæster for, at en ikke kirkelig vielse også kan være smuk og personlig. Vi har efterfølgende hørt, at der er flere der nu vil tage springet og rent faktisk vælge en ikke kirkelig vielse, nu hvor de har set hvordan det kan være. Så stort tak.
Kærlig hilsen Karin og Jonas, viet af Liselotte Hornemann Kragh, 14. marts på Lille Restrup Hovedgård ved Viborg.


Kære Ane
Tak for en rigtig dejlig oplevelse i går - vi havde en fantastisk dejlig dag - lige som vi havde håbet. Det var en rigtig fin oplevelse og mange spurgte efterfølgende hvor du kom fra og syntes det havde været smukt :)
Vi tænkte på om du ville sende os det materiale du brugte igår, så vi kan genlæse det i fred og ro. Det ville være rigtig dejligt. 
Mange hilsner fra os begge
Jes og Lisbet, Fredensborg


Liza og Alfie på Sonnerupgård

Liza og Alfie på Sonnerupgård

Hej Ane,

Tusinde tusinde tak for den smukke cermoni!! Vi har simpelhen faaet saa mange dejlige og rosende kommentarer for den. Alle synes at du var vild personlig og saa ramte du bare plet med talen. Du gjorde en dejlig dag endnu mere perfekt og det kan vi slet ikke takke dig nok for!!

KH Liza & Alfie

 

 

Kaere Ane,

Tusind tak for den fantastiske bryllupsceremoni vi havde! Den var sjov og afslappede og vi fik masser af positiv kommentar, saa vi takker dig meget for at hjaelpe med at lave vores bryllupsdag saa personlig og speciel. 

Vi havde en helt vidunderlig dag og var saa glade! Saa tog vi paa bryllupsrejse og havde en super laekker uge i Italien helt alene, hvilket var rigtig dejligt. Det er helt maerkeligt at vaere tilbage i Tokyo og svaert at komme tilbage til dagligdagen.

Mange hilnser fra Thomas og Camilla


Kære Ane

Endnu en gang tusind tak for din store hjælp til at planlægge og gennemføre vores bryllupsceremoni. Vi er så lykkelige for at vi valgte LivsCeremonier til at stå for vores store dag. Efter en forudgående skepsis har vores familie og venner (også gamle farmor på 92) nu også fuldstændig overgivet sig: Alle var imponerede over hvor flot og dejlig en ceremoni det var.

Med dig og LivsCeremonier fik vi en vielsesceremoni der var både romantisk, højtidelig, rørende, munter og frem for alt personlig. Den handlede om de to mennesker, vi er, og den kærlighed, vi har til hinanden. Tak fordi du fik det frem i din smukke tale, og i alle dele af ceremonien.

Og endelig også et tak for det gode samarbejde, hvor vi kunne spørge, diskutere og tale med dig om det hele. Vi følte os hele vejen igennem forløbet i usædvanligt gode hænder.

De kærligste hilsner fra 

Brian og Julie, Paradehuset i Bernstorffsparken

Foto: Johannes Due-Hansen

Foto: Johannes Due-Hansen

 

 

Lasse & Marie, Kastrup Fort:

Kære Ane

Så skal ringen på. Photo: Bjørn Tversted

Igen undskyld fordi jeg glemte brudebuketten og det hele blev lidt presset. Vi håber, at du alligevel i roligt tempo nåede videre til næste arrangement. Jeg er virkelig ked af det.

I hvert fald vil vi begge to sige dig et kæmpe stort tak for en fantastisk ceremoni. Du virkede rolig og afslappet trods forsinkelsen og det hele var ligesom vi havde ønsket os og håbet på. Lasse er også blevet rigtig glad for ceremonien og for at jeg tvang ham ud af kirken 

Vi havde jo ikke rigtigt fortalt nogle, hvad der skulle ske og mange har efterfølgende kommenteret på ceremonien, at de syntes at den var flot og anderledes (=godt). De syntes også at du var rigtig god til at gøre det højtideligt, så vielsen fik et ceremonielt præg på den gode måde.

Vi vil gerne takke dig for dit engagement og for at være med til at gøre vores bryllupsdag og vores vielse til vores egen og til noget helt specielt. Tak for den lille tale du så alligevel holdt og tak for dit åbne og varme væsen.


German Verena and Dutch Ton, Tøjhusmuseet Christiansborg (in English):

Many thanks again for a great ceremony - our friends and family really enjoyed it a lot!!! And I think also the pianist and singer did their bit to make the whole thing a really really nice "festive but relaxed event". We have great memories about our wedding ceremony.

photo: Charlotte Tripetti

photo: Charlotte Tripetti


 

Henrik og Anne, Karrebæk Mølle, Næstved:

Hej Ane

Tak for sidst. Det var virkelig en helt fantastisk ceremoni, vi havde. Det kunne ikke have været bedre, og vi er helt enormt glade for, at vi valgte dig, som ceremonileder.

photo: Mary Badalian


Maja (som nu er gift!!), Cafe Sylten i Dragør,:

Kære Ane

Mange tak for i lørdags. Det blev en meget smuk og personlig ceremoni. Og da vi talte om festen bagefter (ved middagsbordet har vi tit med børnene en “hvad var det bedste”-runde), mente både Thomas og jeg at selve ceremonien var det allerbedste.

Det var selvfølgelig fordi det virkelig betød meget for os at sige ja til hinanden, men også fordi du fik det gjort på den helt rigtige måde - mange tak for det!!

photo: Søren Weile

photo: Søren Weile


Tue og Ann, Nordsjælland:

Hej Ane

Tusind tak for at du var med til at gøre vores dag endnu mere magisk. Det var helt forrygende og fantastisk. Alt gik godt og folk festede til den lyse morgen.

Der har været en enorm respons på ceremonien, og ikke mindst dit bidrag. Så det er super.

Vi er glade for at du nød vores gæster, sjovt med de sammenfald i vores bekendtskabskreds. Karoline og Sara var bare fantastiske.

Tue & Ann


Kinesiske Yun and Wenqi, Kokkedal Slot 2013 (ceremoni på engelsk)

Hi Ane,

Thank you truly very much for your great arrangement and support for our wedding.

We had a wonderful day and all of our guests enjoyed a good time too!

Kind regards,

Yun & Wengi


Lise og Nicklas, Landbohøjskolens Have

Kære Ane,

Tak for sidst – hvor var det bare en dejlig ceremoni. Den var helt som vi havde ønsket og du fik præcis de ting frem der var vigtige for os. Vi havde en helt fantastisk dag, hvor alt bare virkede.

Og så ville vi også høre dig om vi mon kunne få en kopi af din tale? Den ville være fin at læse igennem sammen på et tidspunkt.

Håber alt er godt med dig og igen stort tak for at du var med til at gøre vort bryllup helt perfekt.

Lise & Nicklas


Stine og Morten, Tølløse:

Hej Ane

Så fik jeg endelig taget mig tid til at få skrevet til dig. Jeg synes du skal vide hvor meget ros du fik for den meget smukke og personlige vielse og tale du holdt til vores bryllup den 31. juli.

Folk – og vi – var så imponerede over hvor præcis du ramte i dine ord til os og hvor dejligt de var sammenfattet. Vi har snakket om, at det nok var fordi det ikke er tit man sidder og fortæller om sig selv og vores forhold så indgående til et andet menneske.

De andre der holdt tale kunne tale ud fra observationer og ikke ud fra samtale med os om ‘os’. Du er virkelig god til det du gør og vi vil varmt anbefale dig til andre.

Morten & Stine


Rene og Signe, Havnerundfarten

Det er os der takker – at du gjorde vores store dag mulig med den ceremoni vi ønskede os. Det var lige som vi drømte om og turde håbe på – perfekte rammer, smukke ord og sange, og vores børn var med og fyldte så meget som de skulle – også under ceremonien :-)

Sidst men ikke mindst var det meget smukt og rørende at hente mine to piger på den anden side af havnen – de blev smukkere og smukkere jo tættere vi kom på dem.

Vi var meget glade for forløbet med dig – du skabte den stemning vi håbede på – tak for det.

Vi glæder os til at læse talen i mere rolige omgivelser selv om vi fik hovedbudskaberne.

Rene & Signe


Jan og Helle Larsen, Sonnerupgård:

Kære Ane

Du skal bare vide er du var en meget vigtig brik til at gøre vores dag til årets bryllup. Alle - og det vil sige ca. 100 mennesker - syntes du var fantastisk, sikke en udstråling, tale - alle var meget imponerede.

Endnu en gang tusind tak, hils din mand mange gange og sig tak for guitarakkompagnementet.

Jan & Helle


Stine og Morten Søholt Wad, Sonnerupgård

Kære Livsceremonier.

Tusind tak for det store arbejde I gjorde for at gøre vores bryllupsdag til noget helt specielt. Det havde ikke lykkedes for os at finde nogen der ville vie os i det fri, men fra første opringning til jer vidste vi, at vi ville få lige det vi ønskede os.

Fra jer fik vi et væld af ideer til hvordan ceremonien kunne forløbe og dertil kunne vi sammen med jer, stykke en ceremoni sammen lige efter vores ønsker. Alt blev fra Ane/Livsceremoniers side planlagt i mindste detalje, minut for minut.

Det blev en vidunderlig utraditionel ceremoni der dog stadig var så traditionstro at ingen var i tvivl om, at det var et bryllup. Talen Ane holdt til os ramte plet og svigerfars tale startede med; “Hvad skal jeg sige; Ane sagde jo alt om jer så præcist.”

I får vores varmeste anbefalinger.