ET PERSONLIGT OG MENINGSFYLDT FARVEL UDEN FOR FOLKEKIRKEN

Livet er vigtigt, døden ikke mindre. Begravelsen er den sidste mulighed for et godt farvel.

Men når døden kommer, er man sjældent forberedt.

Og alligevel skal man inden for forholdsvis kort tid planlægge et farvel til den afdøde. Et farvel, som man senere skal se tilbage på som meningsfuldt.

Vi kan hos Livsceremonier tilbyde at tilrettelægge og gennemføre en fin afskedsceremoni for mennesker, der af den ene eller anden grund ikke ønsker at benytte Folkekirken og som ikke selv kan eller vil gennemføre en ceremoni for den afdøde.

Vi sørger for – i samarbejde med de efterladte – at ceremonien på værdig vis kommer til at afspejle både den afdøde og de efterladtes vilje og ønsker og vi tager ansvar for ceremonien fra A-Z.

I må gerne kontakte os i god tid, hvis I bare vil vide mere om ceremonierne, eller arrangere jeres egen afsked. Vi har en del forudbestilte begravelser liggende for mennesker, der har taget stilling på forhånd til deres eget farvel.

I er velkommen til at ringe til os hurtigst muligt ved akut behov for assistance. Vi har enkelte gange kunne nå at arrangere en ceremoni på under 48 timer, hvis alt falder på plads. 

KONTAKT: 26 12 26 29 eller ane@livsceremonier.dk

Vi anbefaler at benytte begravelsesfirmaet www.begravelsesservice.dk som bedemænd. Det er et meget moderne og fleksibelt bedemandsfirma, som vi arbejder rigtig godt sammen med. De varetager desuden bobehandling hvis der er brug for det.